El chop suey és un plat d'origen xinès. Literalment vol dir trencar en molts trossos, i en això consisteix en tallar a trossets carn, gambes i verdures. Està deliciós i té un munt de possibilitats per això és un plat ideal per la carmanyola, només cal obrir la nevera i mirar que li podem posar. Avui, toca de pollastre, pastanaga, porro i carbassó!
Preparació:
1. Talleu la carn a trossos.
2. Talleu les verdures al gust, en dauets, juliana…
3. En una paella molt calenta (si no es té WOK) poseu tres cullerades d'oli de gust lleuger i els trossos de carn. Quan estigui cuit, afegir la pastanaga, el pebrot verd, el carbassó i el porro. Remenar durant dos minuts.
4. En un pot de vidre, barrejar una cullerada de soja, dos cullerades d’oli i una cullaradeta de farina de blat de moro.
5. Afegiu aquesta “vinagreta” a la paella, i remeneu. Podeu afegir una miqueta de brou de pollastre i deixar coure durant 4 minuts. Fora del foc poseu sèsam i ametlles torrades al gust.
6. Servir acompanyat d’arròs o pasta.
3. En una paella molt calenta (si no es té WOK) poseu tres cullerades d'oli de gust lleuger i els trossos de carn. Quan estigui cuit, afegir la pastanaga, el pebrot verd, el carbassó i el porro. Remenar durant dos minuts.
4. En un pot de vidre, barrejar una cullerada de soja, dos cullerades d’oli i una cullaradeta de farina de blat de moro.
5. Afegiu aquesta “vinagreta” a la paella, i remeneu. Podeu afegir una miqueta de brou de pollastre i deixar coure durant 4 minuts. Fora del foc poseu sèsam i ametlles torrades al gust.
6. Servir acompanyat d’arròs o pasta.
No hay comentarios:
Publicar un comentario