Bunyols de poma

És temps de quaresma! I també de bunyols! Us presento una versió dels típics dolços: els bunyols de poma de la Mireia Carbó, però amb el meu toc personal!



Ingredients:

  • 1 poma golden
  • 1 ou
  • 3 cullerades de sucre
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 1 pessic de sal
  • 100 g de farina
  • oli d'oliva
  • sucre
  • anís
  • mig sobre de llevat
Preparació:
  1. Bateu l'ou amb 3 cullerades de sucre, afegiu una culleradeta de canyella, i el pessic de sal.  
  2. Peleu la poma, i talleu-la a trossets, afegiu-la a la barreja de l'ou. La Mireia Carbó proposa ratllar-la. Però si tritureu la barreja amb la batedora, també surten bé.    
  3. Afegiu el llevat i la farina tamisades (quedaran més esponjosos). Podeu utilitzar un colador de malla. Barregeu fins que quedi una pasta homogènia.    
  4. Escalfeu oli abundant en una paella. Quan estigui calent, però que no arribi a bullir. Aneu afegint, cullerada a cullerada, la pasta.  
  5. Quan ja siguin rossos per totes bandes, retireu-los i deixeu-los sobre un paper absorbent.
  6. Poseu un bol amb anís, i un plat amb sucre, mulleu els bunyols primer a l'anís, i després arrebosseu-los amb el sucre.


Imprimir recepta

1 comentario:

  1. Excel·lent. És el que estava buscant per fer. Gràcies

    ResponderEliminar