Fa temps que el meu
germà, també apassionat de la cuina, em va explicar el secret de
les seves patates al forn, i avui me decidit a fer-les! Fàcils i
increïbles, queden amb una crosta cruixent, molt millor que les
fregides!
Ingredients:
Patates – vinagre-
oli – all – farina – sal – pebre- herbes provençals
Preparació:
1. Preescalfeu el
forn a 180 º.
2. Renteu les
patates i talleu-les en vuitens.
3. En el got de la
batedora barregeu oli, sal, una mica de vinagre, un o dos grills
d'all, una cullerada de farina i herbes provençals al gust ( també
podeu afegir una mica de bitxo si us agrada el picant).
4. “Empastifeu”
els talls de patata amb aquesta barreja i poseu en una safata de forn,
podeu afegir-hi també la barreja per damunt les patates.
5. Coeu-les al forn
a 180º durant 30 – 40 minuts, quant les punxeu i veieu que estan
ja toves per dins.
Les millors patates per acompanyar la carn a la brasa!
Les patates pelades o sense pelar? Gràcies!
ResponderEliminarJo les poso amb pell, però al vostre gust.
Eliminar