Ingredients:
125 g de xocolata per a postres
125 g de sucre
100 g de mantega
80 g de farina
3 ous
1 culleradeta de llevat en pols
10 - 15 nous
Preparació:
1. Peseu i prepareu tots els ingredients.
2. Escalfeu el forn a 180º. Trossegeu la xocolata.
3. Desfeu la xocolata al bany Maria. Un cop la xocolata estigui desfeta, afegiu la mantega també trossejada. Deixeu refredar una estona.
4. En un altre bol, separeu les clares dels rovells. Munteu les clares a punt de neu. Barregeu els rovells amb el sucre fins obtenir una barreja ben escumosa.
5. Afegiu a aquesta barreja, la xocolata desfeta i remeneu-ho poc a poc.
6. Afegiu-hi el llevat i la farina tamisada (amb ajuda d’un colador).
7. Incorporeu les clares muntades a la barreja, i remeneu-ho molt suaument.
8. Ara, ja podeu posar les nous trossejades al vostre gust.
9. Poseu la barreja en un motlle. Coure al forn, uns 30 minuts a 180º, comproveu la cocció amb un escuradents.
- Podeu acompanyar el brownie amb gelat de vainilla o amb una culleradeta de natilles.
Imprimir recepta
2. Escalfeu el forn a 180º. Trossegeu la xocolata.
3. Desfeu la xocolata al bany Maria. Un cop la xocolata estigui desfeta, afegiu la mantega també trossejada. Deixeu refredar una estona.
4. En un altre bol, separeu les clares dels rovells. Munteu les clares a punt de neu. Barregeu els rovells amb el sucre fins obtenir una barreja ben escumosa.
5. Afegiu a aquesta barreja, la xocolata desfeta i remeneu-ho poc a poc.
6. Afegiu-hi el llevat i la farina tamisada (amb ajuda d’un colador).
7. Incorporeu les clares muntades a la barreja, i remeneu-ho molt suaument.
8. Ara, ja podeu posar les nous trossejades al vostre gust.
9. Poseu la barreja en un motlle. Coure al forn, uns 30 minuts a 180º, comproveu la cocció amb un escuradents.
- Podeu acompanyar el brownie amb gelat de vainilla o amb una culleradeta de natilles.
No hay comentarios:
Publicar un comentario