un pollastre trossejat
all
ceba
pastanagues
pebrot verd
tomàquet fregit
brou de pollastre (o
aigua)
blat de moro
oli, sal i pebre
- Netegeu i salpebreu el pollastre.
- En una cassola, escalfeu un bon raig d'oli, afegiu un grill d'all a trossets i rostiu el pollastre. També podeu afegir herbes aromàtiques.
- Quan el pollastre estigui rosset, traieu-lo de la cassola, i reserveu-lo. Traieu també els trossets d'all.
- Piqueu una ceba ben grossa, i la fregiu amb el mateix oli que heu rostit el pollastre.
- Mentre la ceba va fent-se , talleu dos pastanagues a làmines i un pebrot verd, i incorporeu-lo a la cassola.
- Quan les verdures estiguin gairebé cuites, afegiu el pollastre ja rostit, afegiu dues cullerades de salsa de tomàquet i remeneu. Si veieu que queda molt espès, afegiu una miqueta de brou de pollastre ( si no teniu, també serveix aigua).
- Com veieu no hi ha mides, així que si poseu massa brou o aigua i el sofregit queda massa aigualit, no us preocupeu, hi ha trucs per espessir-ho: ompliu una tassa petita d'aigua, i afegiu 1/2 cullerada de farina de blat de moro, remeneu fins que quedi ben lligat, i afegiu-lo al sofregit. Veureu que poc a poc la salsa va espessint-se.
- Deixeu que faci una mica més xup-xup, i ja el podreu menjar. Encara que aquest plat serà boníssim a l'endemà.
No hay comentarios:
Publicar un comentario