M'agrada el tàrtar de salmó però amb un parell de cullerades ja tinc prou, així que vaig pensar que podia preparar-ho com aperitiu. Passejant per Internet vaig trobar la presentació amb glaçoneres a Dulces bocados ( recomano que li feu una ullada).
Ingredients:
( 4-5 persones)*
200 gr de salmó fumat
1 ceba tendra
8 o 10 cogombrets o
tàperes en vinagre, el que més us agradi.
anet
- Picar el salmó en trossets molt petits amb un ganivet i posar en un bol.
- Picar la ceba, els cogombrets ( o les taperes) i l'anet amb una picadora.
- Barrejar tots els ingredients, i deixeu reposar una hora a la nevera.
- Ompliu les glaçoneres amb la barreja, i torneu a deixar a la nevera una estona, fins el moment de servir.
- Desmotlleu-los al plat. Podeu decorar amb una mica de maionesa, anet o ous de salmó.
* són mides aproximades. Com a casa erem 10, vaig multiplicar els ingredients x 2.
No hay comentarios:
Publicar un comentario