Cercant noves receptes
per omplir la carmanyola, he descobert la quinoa. Per Internet he
trobat un milió de receptes amb ingredients d'allò més variats,
però avui, per començar, he fet una amanida d'allò més fàcil,
amb el que tenia a casa: tomàquet, pastanaga, formatge i panses. Us
animeu a provar-la?
- Netegeu la quinoa: poseu-la en un colador de malla sota l'aixeta (1 minut).
- Poseu-la a bullir amb aigua. La proporció és com l'arròs, dos tasses d'aigua per una de quinoa. Afegiu una mica de sal i deixem bullir a foc molt lent durant 20 minuts.
- Escorrem amb el colador, afegiu unes gotes de suc llimona, i reservem.
- Mentre es cou la quinoa, podeu aprofitar per tallar les verduretes o ingredients: tomàquets, pastanaga, pebrot, cogombre, formatge, panses, etc.
- Quan la quinoa estigui freda, barregeu tots els ingredients i deixeu reposar a la nevera.
- Podeu amanir-la amb oli d'oliva, amb oli de sèsam, salsa de soja, etc.
Bona i fàcil, perfecte!. Me l'apunto també per la carmanyola.
ResponderEliminarM'alegro moltissim que pogueu aprofitar-la!
ResponderEliminar