un filet de porc - dos patates - 2 grapats de castanyes - mantega - llet - nou moscada - oli - pebre i sal
- Fem un tall a cada castanya, així podreu rebutjar aquelles que estiguin corcades.
- Poseu a bullir aigua en un cassó, quan trenqui el bull, poseu les castanyes a coure uns 20 -30 minuts.
- Peleu les patates, talleu-les a trossets, poseu-les en un cassó i cobriu-les d'aigua. Coeu-les uns 20 minuts, fins que es desfasin i les pugueu aixafar amb una forquilla. També podeu triturar-les amb una batedora. Afegiu una miqueta de mantega i dos cullerades de llet. Reserveu aquest puré de patates.
- Peleu, amb paciència, les castanyes, no és difícil, només entretingut. Si es trenquen o es desfan no us preocupeu.
- Poseu les castanyes pelades en el cassó, afegiu llet, i tritureu, fins obtenir un puré espès, intenteu que no quedin grumolls. Aneu afegint a poc a poc a poc el puré de patates, i continueu barrejant, proveu-lo, i rectifiqueu de sal, si us cal. Afegiu una miqueta de nou moscada. Afegiu més llet si el voleu més suau, o més puré de patata si el voleu més espès.
- Mentre paren la taula, feu el filet de porc. Podeu fer-lo sencer, encara que jo prefereixo tallar-lo per evitar que em quedi molt cru pel centre.
- Poseu oli en una paella, quan aquest sigui calent, salpebreu els talls de carn, i rostiu-los a foc viu, fins que quedin rossets.
- Serviu-los acompanyats de la crema.
Imprimir recepta
No hay comentarios:
Publicar un comentario