Galetes de mantega



Ingredients (30 – 40 galetes)

225 g de mantega

140 g de sucre fi.

1 rovell d'ou batut

280 g de farina

una llimona

Preparació
  1. Mesureu tots els ingredients.
  2. Deixeu que la mantega s'estovi.
  3. Poseu el sucre normal en una batedora o en una picadora, i bateu fins que quedi molt fi.
  4. Poseu la mantega i el sucre en un bol i barregeu amb una cullera de fusta.
  5. Incorporeu el rovell i la pell de llimona ratllada. Afegiu la farina tamisada (utilitzeu un colador).
  6. Remeneu fins que quedi una barreja homogènia, i deixeu-la reposar a la nevera 1 hora.
  7. Pre- escalfeu el forn a 180 ºC.
  8. Poseu la massa entre dos fulls de paper de forn, i esteneu-la amb el corró, fins que us quedi una làmina d'uns 3 mm de gruix.
  9. Retireu el paper de sobre, i talleu la massa amb un talla-galetes, retireu la massa sobrant. (fent una bola que ens servirà per fer més galetes).
  10. Col·loquem el paper de forn amb les galetes ja tallades a la safata de forn, i les coem entre de 10 -12 minuts.
  11. Amb la massa que ens ha sobrat repetim el mateix procés ( passos 8, 9, i 10)
    Quan veieu que comencen a estar daurades, traieu-les del forn i deixeu-les refredar a temperatura ambient.


Imprimir recepta

No hay comentarios:

Publicar un comentario