Ingredients
(30 – 40 galetes)
225
g de mantega
140
g de sucre fi.
1
rovell d'ou batut
280
g de farina
una
llimona
Preparació
- Mesureu tots els ingredients.
- Deixeu que la mantega s'estovi.
- Poseu el sucre normal en una batedora o en una picadora, i bateu fins que quedi molt fi.
- Poseu la mantega i el sucre en un bol i barregeu amb una cullera de fusta.
- Incorporeu el rovell i la pell de llimona ratllada. Afegiu la farina tamisada (utilitzeu un colador).
- Remeneu fins que quedi una barreja homogènia, i deixeu-la reposar a la nevera 1 hora.
- Pre- escalfeu el forn a 180 ºC.
- Poseu la massa entre dos fulls de paper de forn, i esteneu-la amb el corró, fins que us quedi una làmina d'uns 3 mm de gruix.
- Retireu el paper de sobre, i talleu la massa amb un talla-galetes, retireu la massa sobrant. (fent una bola que ens servirà per fer més galetes).
- Col·loquem el paper de forn amb les galetes ja tallades a la safata de forn, i les coem entre de 10 -12 minuts.
- Amb la massa que ens ha sobrat repetim el mateix procés ( passos 8, 9, i 10)
Quan veieu que comencen a estar daurades, traieu-les del forn i deixeu-les refredar a temperatura ambient.
No hay comentarios:
Publicar un comentario