Pastís de formatge i iogurt amb melmelada de maduixa

Temps: 1 hora
Ingredients:

250g de formatge (una terrina)
3 iogurts naturals
75 g de farina de blat de moro
mig sobre de llevat
150 g de sucre
3 ous

la pell ratllada d'una llimona.

Preparació:
  1. Pre- escalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Unteu amb mantega el motllo.
  3. Buideu la terrina de formatge en un bol, afegiu els tres iogurts i bateu fins obtenir una mescla homogènia i sense grumolls.
  4. Afegiu la farina de blat de moro, el llevat, el sucre i la pell de llimona ratllada, i bateu.
  5. Per ultim, afegiu els tres ous, i torneu a batre.
  6. Aboqueu la barreja al motllo, i poseu al forn de 35 a 45 min. Abans de treure-ho del forn, punxeu amb un escuradents, i si aquest surt net, el pastís estarà llest.
 Melmelada de maduixa per acompanyar aquest pastís ( o una torradeta)
Podeu menjar-ho sol, però si preferiu podeu acompanyar-ho amb melmelada. A casa no teníem melmelada, i he pensat aprofitar 5 o 6 maduixes. Les he pesat (100 g) , les he netejat i tallat a trossets. He mesurat la meitat del seu pes en sucre (50 g) , i he posat a coure ( a foc lent) les maduixes i el sucre, amb unes gotetes d'aigua uns 30 minuts, fins que el pastis ja estava llest!

Imprimir recepta

6 comentarios:

  1. T'acabo de descobrir i ja tens nova seguidora! una abraçada!

    ResponderEliminar
  2. moltes gràcies! una abraçada.

    ResponderEliminar
  3. Hola guapa,
    passat a recollir una cosa pel meu bloc...
    http://graelladesucre.blogspot.com.es/2013/05/premis-i-mes-premis.html

    ResponderEliminar
  4. T'espera un premi al nostre blog, felicitats!!!

    ResponderEliminar
  5. Hola, espero que t'agradi el que t'he deixat al meu bloc.

    http://tastetsdebruixa.wordpress.com/2013/06/22/otro-otro-otro-premio/

    Núria

    ResponderEliminar