Ingredients:
250g
de formatge (una terrina)
3
iogurts naturals
75
g de farina de blat de moro
mig
sobre de llevat
150
g de sucre
3
ous
la pell ratllada d'una llimona.
Preparació:
- Pre- escalfeu el forn a 180 ºC.
- Unteu amb mantega el motllo.
- Buideu la terrina de formatge en un bol, afegiu els tres iogurts i bateu fins obtenir una mescla homogènia i sense grumolls.
- Afegiu la farina de blat de moro, el llevat, el sucre i la pell de llimona ratllada, i bateu.
- Per ultim, afegiu els tres ous, i torneu a batre.
- Aboqueu la barreja al motllo, i poseu al forn de 35 a 45 min. Abans de treure-ho del forn, punxeu amb un escuradents, i si aquest surt net, el pastís estarà llest.
Melmelada
de maduixa per acompanyar aquest pastís ( o una torradeta)
Podeu
menjar-ho sol, però si preferiu podeu acompanyar-ho amb melmelada. A
casa no teníem melmelada, i he pensat aprofitar 5 o 6 maduixes. Les
he pesat (100 g) , les he netejat i tallat a trossets. He mesurat la
meitat del seu pes en sucre (50 g) , i he posat a coure ( a foc lent)
les maduixes i el sucre, amb unes gotetes d'aigua uns 30 minuts, fins
que el pastis ja estava llest!
Imprimir recepta
T'acabo de descobrir i ja tens nova seguidora! una abraçada!
ResponderEliminarmoltes gràcies! una abraçada.
ResponderEliminarHola guapa,
ResponderEliminarpassat a recollir una cosa pel meu bloc...
http://graelladesucre.blogspot.com.es/2013/05/premis-i-mes-premis.html
T'espera un premi al nostre blog, felicitats!!!
ResponderEliminarHola, espero que t'agradi el que t'he deixat al meu bloc.
ResponderEliminarhttp://tastetsdebruixa.wordpress.com/2013/06/22/otro-otro-otro-premio/
Núria
moltes gràcies Núria! una abraçada.
Eliminar