Aperitius de salmó, cranc i ou




Aquests són els ingredients; no he posat mesures perquè depèn de la quantitat de canapès que vulgueu fer.  
  • pa de motlle:  A la fleca venen pa de motlle especial per canapès ( tallat horitzontal) , però el de tota la vida també serveix.
  • salmó fumat
  • ous
  • llagostins cuits
  • surimi de cranc
  • maionesa
  • ou filat
  • rúcula
  • sèsam
Per fer els aperitius de cranc i ou: necessitareu 4 ous durs (posar a coure amb aigua uns 15 minuts, treure de l'aigua i deixar refredar), 16 barretes de surimi i maionesa. 
  1. Piqueu els ous durs amb l’ajuda d’una picadora, i feu el mateix amb les 16 barretes de surimi. (Això és una mida per 6 persones, vosaltres podeu posar més  o menys segons la quantitat de canapès que vulgueu fer).
  2. Barregeu els dos ingredients i aneu afegint cullerades de maionesa fins que quedi al vostre gust. 
  3. Podeu posar aquesta barreja en un bol i que els convidats se serveixin amb torradetes. 
  4. Aquesta vegada l'he posat a sobre del pa de motlle.  He afegit una altra capa de pa a sobre, he estès maionesa, i salmó, i he tallat en quadradets. He decorat amb ou filat, una fulla de rúcula i un llagostí cuit.
                                          Per fer els rotllets de salmó:  
  1. Poseu formatge cremós en una llesca de pa de motlle (millor si utilitzeu de les allargades, especials per canapès). 
  2. Poseu unes fulles de rúcula a sobre i es salmó fumat.
  3. Després enrotlleu, i talleu en trossets d’un centímetre. Podeu decorar amb sèsam o ou filat. 
Imprimir recepta

No hay comentarios:

Publicar un comentario