Aquests són els ingredients; no he posat mesures perquè depèn de la quantitat de canapès que vulgueu fer.
- pa de motlle: A la fleca venen pa de motlle especial per canapès ( tallat horitzontal) , però el de tota la vida també serveix.
- salmó fumat
- ous
- llagostins cuits
- surimi de cranc
- maionesa
- ou filat
- rúcula
- sèsam
Per fer els aperitius de cranc i ou: necessitareu 4 ous durs (posar a coure amb aigua uns 15 minuts, treure de l'aigua i deixar refredar), 16 barretes de surimi i maionesa.
- Piqueu els ous durs amb l’ajuda d’una picadora, i feu el mateix amb les 16 barretes de surimi. (Això és una mida per 6 persones, vosaltres podeu posar més o menys segons la quantitat de canapès que vulgueu fer).
- Barregeu els dos ingredients i aneu afegint cullerades de maionesa fins que quedi al vostre gust.
- Podeu posar aquesta barreja en un bol i que els convidats se serveixin amb torradetes.
- Aquesta vegada l'he posat a sobre del pa de motlle. He afegit una altra capa de pa a sobre, he estès maionesa, i salmó, i he tallat en quadradets. He decorat amb ou filat, una fulla de rúcula i un llagostí cuit.
Per fer els rotllets de salmó:
- Poseu formatge cremós en una llesca de pa de motlle (millor si utilitzeu de les allargades, especials per canapès).
- Poseu unes fulles de rúcula a sobre i es salmó fumat.
- Després enrotlleu, i talleu en trossets d’un centímetre. Podeu decorar amb sèsam o ou filat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario