Demà comença la tardor, i és temps de carbasses ! Pot ser encara fa calor per pensar en cremes, però aquest plat sempre ve de gust, és perfecte per sopar! I és tant o més fàcil que obrir un brick, posar la crema al plat i escalfar al microones!
Ingredients:
mitja carbassa
4 pastanagues2 cebes tendres o 2 porros
2 carbassons
2 patates
una porció de formatge
brou de verdures o de pollastre
mantega
oli
Preparació:
- Pelar la carbassa, les pastanagues, els carbassons i les patates.
- Tallar en quarts les cebes.
- Posar totes les verdures tallades en una cassola i cobrir amb el brou. Si no teniu brou també podeu cobrir-les amb aigua, en aquest cas corregiu de sal, doncs quedaria massa dolça.
- Deixeu que cogui a foc mig durant un 25 min. Fins que punxeu la patata i veieu que es desfà.
- Tritureu amb la batedora, afegiu el formatge i una culleradeta petita de mantega. Torneu a triturar fins que el formatge desaparegui.
- Serviu, i afegiu unes gotetes d'oli d'oliva.
Aquesta recepta per cuantes personew és i quin hauria de ser el pes de la carbassa, doncs en hi ha de diferents tamanys.
ResponderEliminarGracies
Carles