Boletes de pera i parmesà

Com cada any per Nadal, nous sabors per sorprendre a tots!  Pensant en un aperitiu lleuger i fresc, i que no atipes gaire per poder tastar tots els plats i les postres, vaig recordar l’amanida de pera i parmesà d’un conegut restaurant italià de Barcelona. Així que buscant per Internet, vaig trobar una idea genial! Boletes de pera i parmesà de Dulces bocados!

Ingredients:
  • 2 peres
  • Mel
  • Parmesà
  • Ruca
  • Vinagre Balsàmic


Preparació:  
  • Peleu la pera. Talleu-la a quarts, i amb l’ajuda d’una cullereta per fer boles, feu petites boles de pera. Jo les vaig fer en forma de taps, amb l’ajuda de l’estri per treure-li el cor a les pomes. Però també podeu fer-les en cubs, o formes irregulars. La forma no canvia el sabor!
  • Suqueu-les en mel, així no s’oxidaran, i reserveu-les a la nevera.
  • Ratlleu uns 150 gr. de parmesà.
  • En el moment de servir, poseu un llit de ruca al plat, arrebosseu les boletes de pera en el parmesà ratllat, i feu uns fils amb el vinagre balsàmic. 


Imprimir recepta

No hay comentarios:

Publicar un comentario