Com cada any per Nadal, nous sabors per sorprendre
a tots! Pensant en un aperitiu lleuger i
fresc, i que no atipes gaire per poder tastar tots els plats i les postres, vaig
recordar l’amanida de pera i parmesà d’un conegut restaurant italià de
Barcelona. Així que buscant per Internet, vaig trobar una idea genial! Boletes
de pera i parmesà de Dulces bocados!
Ingredients:
- 2 peres
- Mel
- Parmesà
- Ruca
- Vinagre Balsàmic
Preparació:
- Peleu la pera. Talleu-la a quarts, i amb l’ajuda d’una cullereta per fer boles, feu petites boles de pera. Jo les vaig fer en forma de taps, amb l’ajuda de l’estri per treure-li el cor a les pomes. Però també podeu fer-les en cubs, o formes irregulars. La forma no canvia el sabor!
- Suqueu-les en mel, així no s’oxidaran, i reserveu-les a la nevera.
- Ratlleu uns 150 gr. de parmesà.
No hay comentarios:
Publicar un comentario