Podem posar un toc exòtic a la taula
amb ingredients fàcils de trobar a qualsevol cuina. Només una
presentació diferent, transforma un plat senzill en un àpat
especial.
Ingredients pel farcit de pollastre:
4 pits de pollastre.
Un grill d'all.
Salsa de tomàquet.
Oli.
Sal.
Ingredients per les creps:
2 ous.
2 tasses petites de llet.
2 tasses petites de farina (la
mateixa mesura que de llet) .
Un polsim de sal.
Altres
ingredients:
Llet de coco,
reducció de vinagre de Mòdena, salsa de tomàquet, sèsam i
mantega.
Preparació:
Barregem
tots els ingredients per les creps a la batedora, i ho deixem reposar
30 minuts a la nevera. Aquests temps us permetrà fer el farcit de
les creps.
- Talleu els pits de pollastre en trossets i salpebreu.
- En una cassola, escalfeu un bon raig d'oli, afegiu un grill d'all a trossets i rostiu el pollastre.
- Quan el pollastre estigui rosset, traieu-lo de la cassola, i reserveu-lo. Traieu també els trossets d'all.
- Peleu, talleu i piqueu les cebes. Poseu una mica més d'oli en la mateixa paella que heu rostit el pollastre. Quan l'oli sigui calent sofregiu les cebes, fins que quedin gairebé cuites.
- Afegiu el pollastre ja rostit. També podeu afegir dues cullerades de salsa de tomàquet i curry remeneu uns tres minuts. Reserveu el farcit.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Poseu una mica d'oli o mantega en una paella, i passeu un tovalló, com si netegéssiu la paella.
- Amb el foc molt suau, tireu dues cullerades de la barreja de les creps, i doneu voltes a la paella, perquè quedi tota la paella coberta, d'una capa fina.
- Quan estigui feta per un costat (1 minut) podreu girar-la. Pot ser les primeres no surten gaire bé, però quan controleu, la quantitat i la temperatura, us sortiran cada vegada millor .
- Quan tingueu les creps fetes, poseu una cullerada del pollastre al centre, doblegueu les vores cap al centre com si emboliquéssiu un regal.
- Podeu posar-les 5 minuts al forn, abans de servir.
- Poseu crema de llet o llet de coco ( opcional) en una tassa i afegiu unes cullerades de curry al vostre gust.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poseu unes gotes de reducció de Mòdena
al plat, col·loqueu les creps, i afegiu una mica de salsa de curry. També podeu afegir una cullerada de sèsam.
Imprimir recepta
Basar de les espècies (Istanbul) |
M'encanten les crepes !!!! Aquesta te molt bona pinta !!
ResponderEliminarGràcies Chus! Bones i fàcils de fer, ja veuràs!
ResponderEliminar