Avui us presento un àpat molt sa i
acolorit per aquests dies grisos d'hivern: verdures al forn amb
herbes provençals.
Ingredients:
Albergínia
Carbassó
Carbassa
Tomàquet
Ceba o cebetes
Porro
All
Pebrot vermell o verd.
Brou de pollastre o de
verdures.
Oli
Sal
- Pre- escalfeu el forn a 220ºC.Netegeu les verdures.Talleu el carbassó i l'albergínia a trossets.Talleu els pebrots i els tomàquets, traieu les llavors i trossegeu-los.Peleu i talleu la ceba a quarts. (també podeu posar cebetes senceres)
- Poseu un bon raig d'oli en una safata de forn.Col·loqueu les verdures preparades, i els dos grills d'all sencers sense pelar.Poseu sal, una mica d'oli, herbes provençals i una tassa de brou.
- Cogueu les verdures al forn uns 30 minuts, i serviu-les amb una mica de romaní.
Que buena pinta, me quedo con la receta y como seguidora. Un beso te invito a pasar por mi blog.
ResponderEliminarWww.mividaenelvestidor.blogspot.com.es