Risotto de verdures i bolets

Ingredients:
ceba - all - un grapat de bolets - arròs bomba
porro - pastanaga - brou - vi blanc - parmesà - nata líquida - oli i sal

Preparació:
1. Piqueu la ceba ben petita.
2. Piqueu l'all.
3. Poseu a escalfar el brou.
4. Poseu un bon raig d'oli d'oliva en una cassola, quan estigui calent daureu l'all perquè doni sabor a l'oli i enretireu-lo.
5. Afegiu la ceba, fent-la coure a foc suau per que quedi cuita sense que agafi gairé color.
6. Talleu el porro en rodanxes molt finetes i la pastanaga en dauets petits.
7. Quan la ceba sigui cuita, podeu afegir les verdures i deixeu-ho coure tot uns 5 minuts.

8. Afegiu els bolets a la cassola.

9. Incorporeu l'arròs, remenant-lo amb el sofregit durant un minut.
10. Ruixeu-ho amb una miqueta de vi blanc i seguiu remenant perquè l'alcohol s'evapori.
11. Aneu afegint el brou calent a poc a poc, i aneu remenant sovint.
12. La cocció de l'arròs dura 20 minuts. Quan faltin 5 minuts, afegiu un raig de nata i remeneu.

13. Serviu el risotto ràpidament ratllant una mica de parmesà per sobre.
Imprimir recepta

No hay comentarios:

Publicar un comentario