La carmanyola de cada dia


Tornem a la feina després de les vacances, i de nou una feina més, preparar la carmanyola per menjar a l’oficina l’endemà. Sovint no sabem que portar, o bé per mandra o poc temps , acabem comprant plats precuinats. A més, repetim sovint el menú fent que el  menjar sigui avorrit. En aquesta pàgina us proposo algunes idees per menjar a l’oficina.

 


  
http://cuinasensemaldecap.blogspot.com.es/2012/11/amanida-de-quinoa.html
http://cuinasensemaldecap.blogspot.com.es/2012/08/pollastre-rostit-amb-verdures.html
http://cuinasensemaldecap.blogspot.com.es/2012/09/pebrots-del-piquillo-farcits-de-bacalla.htmlhttp://cuinasensemaldecap.blogspot.com.es/2012/02/saquet-despinacs.html
http://cuinasensemaldecap.blogspot.com.es/2011/08/alberginia-farcida-de.html
http://cuinasensemaldecap.blogspot.com.es/2014/02/verdures-al-forn-amb-herbes-provencals.htmlhttp://cuinasensemaldecap.blogspot.com.es/2012/09/fideus-la-cassola.html