Patates al forn (a l'estil esverat)


Fa temps que el meu germà, també apassionat de la cuina, em va explicar el secret de les seves patates al forn, i avui me decidit a fer-les! Fàcils i increïbles, queden amb una crosta cruixent, molt millor que les fregides!

Ingredients:

Patates – vinagre- oli – all – farina – sal – pebre- herbes provençals

Preparació:

1. Preescalfeu el forn a 180 º.

2. Renteu les patates i talleu-les en vuitens.

3. En el got de la batedora barregeu oli, sal, una mica de vinagre, un o dos grills d'all, una cullerada de farina i herbes provençals al gust ( també podeu afegir una mica de bitxo si us agrada el picant).

4. “Empastifeu” els talls de patata amb aquesta barreja i poseu en una safata de forn, podeu afegir-hi també la barreja per damunt les patates.

5. Coeu-les al forn a 180º durant 30 – 40 minuts, quant les punxeu i veieu que estan ja toves per dins.

Les millors patates per acompanyar la carn a la brasa!
Imprimir recepta

2 comentarios: