Papillote de salmó amb verdures

Qui diu que el peix no li agrada, no ha tastat el salmó al papillote! Aquesta recepta és d’allò més fàcil, saludable i sense mesurar quantitats! Només cal un llom de salmó per persona i les verduretes que tingueu a la nevera.





Ingredients:
lloms de salmó (porcions individuals)
carbassó
pastanaga
porro
1 rajolí de vi blanc
oli, sal i pebre
llimona

Preparació: 

1. Pre-escalfeu el forn a 180º
2. Talleu les verdures en juliana.
3. Poseu un rajolí d’oli en una paella, i saltegeu les verdures perquè estiguin més tovetes (podeu afegir una mica de vi blanc).4. Talleu un quadrat de paper de forn o alumini, i poseu les verdures al damunt.
5. Poseu el salmó a sobre, unes gotetes d’oli, sal, pebre, i una rodanxa de llimona.
6. Tanqueu el paquet ajuntant els extrems del paper.
7. Poseu-ho els paquets al forn uns 15 - 20 minuts.
8. Serviu els paquets i... Bon appetit!
Imprimir recepta

2 comentarios:

  1. Hola!
    He provat la teva recepta (sense el vi blanc) i ha quedat boníssim! Gràcies

    ResponderEliminar
  2. Millor sensa vi blanc i verdures sensa fregir, només cuites al vapor. Més sanot!

    ResponderEliminar