Crema de carbassa i pastanaga

Demà comença la tardor, i és temps de carbasses ! Pot ser encara fa calor per pensar en cremes, però aquest plat sempre ve de gust, és perfecte per sopar! I és tant o més fàcil que obrir un brick, posar la crema al plat i escalfar al microones!



Ingredients:

mitja carbassa
4 pastanagues
2 cebes tendres o 2 porros
2 carbassons
2 patates
una porció de formatge
brou de verdures o de pollastre
mantega
oli

Preparació:

  1. Pelar la carbassa, les pastanagues, els carbassons i les patates.
  2. Tallar en quarts les cebes.
  3. Posar totes les verdures tallades en una cassola i cobrir amb el brou. Si no teniu brou també podeu cobrir-les amb aigua, en aquest cas corregiu de sal, doncs quedaria massa dolça.
  4. Deixeu que cogui a foc mig durant un 25 min. Fins que punxeu la patata i veieu que es desfà.
  5. Tritureu amb la batedora, afegiu el formatge i una culleradeta petita de mantega. Torneu a triturar fins que el formatge desaparegui.
  6. Serviu, i afegiu unes gotetes d'oli d'oliva.


Imprimir recepta

1 comentario:

  1. Aquesta recepta per cuantes personew és i quin hauria de ser el pes de la carbassa, doncs en hi ha de diferents tamanys.
    Gracies
    Carles

    ResponderEliminar