Galetes de mantega



Ingredients (30 – 40 galetes)

225 g de mantega

140 g de sucre fi.

1 rovell d'ou batut

280 g de farina

una llimona

Preparació
  1. Mesureu tots els ingredients.
  2. Deixeu que la mantega s'estovi.
  3. Poseu el sucre normal en una batedora o en una picadora, i bateu fins que quedi molt fi.
  4. Poseu la mantega i el sucre en un bol i barregeu amb una cullera de fusta.
  5. Incorporeu el rovell i la pell de llimona ratllada. Afegiu la farina tamisada (utilitzeu un colador).
  6. Remeneu fins que quedi una barreja homogènia, i deixeu-la reposar a la nevera 1 hora.
  7. Pre- escalfeu el forn a 180 ºC.
  8. Poseu la massa entre dos fulls de paper de forn, i esteneu-la amb el corró, fins que us quedi una làmina d'uns 3 mm de gruix.
  9. Retireu el paper de sobre, i talleu la massa amb un talla-galetes, retireu la massa sobrant. (fent una bola que ens servirà per fer més galetes).
  10. Col·loquem el paper de forn amb les galetes ja tallades a la safata de forn, i les coem entre de 10 -12 minuts.
  11. Amb la massa que ens ha sobrat repetim el mateix procés ( passos 8, 9, i 10)
    Quan veieu que comencen a estar daurades, traieu-les del forn i deixeu-les refredar a temperatura ambient.


Imprimir recepta

1 comentario:

  1. Hola,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m’agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Bernat
    Lestevesreceptes.cat

    ResponderEliminar