Verdures al forn amb herbes provençals o Ratatouille

Avui us presento un àpat molt sa i acolorit per aquests dies grisos d'hivern: verdures al forn amb herbes provençals.

Ingredients:

Albergínia
Carbassó
Carbassa
Tomàquet
Ceba o cebetes
Porro
All
Pebrot vermell o verd.
Brou de pollastre o de verdures.
Oli
Sal

  1. Pre- escalfeu el forn a 220ºC.
    Netegeu les verdures.
    Talleu el carbassó i l'albergínia a trossets.
    Talleu els pebrots i els tomàquets, traieu les llavors i trossegeu-los.
    Peleu i talleu la ceba a quarts. (també podeu posar cebetes senceres)
  1. Poseu un bon raig d'oli en una safata de forn.
    Col·loqueu les verdures preparades, i els dos grills d'all sencers sense pelar.
    Poseu sal, una mica d'oli, herbes provençals i una tassa de brou.

  2. Cogueu les verdures al forn uns 30 minuts, i serviu-les amb una mica de romaní.
Imprimir recepta

1 comentario:

  1. Que buena pinta, me quedo con la receta y como seguidora. Un beso te invito a pasar por mi blog.

    Www.mividaenelvestidor.blogspot.com.es

    ResponderEliminar