Aperitiu de carxofes, pernil i pinyons

Vaig improvisar aquest aperitiu per practicar amb la càmera de fotos. És molt senzill, només cal netejar i tallar en quarts la carxofa, posar oli en una paella, i confitar-la a foc molt suau. Després preparem uns trossets de pernil i posem l'aperitiu sobre una torradeta. Ho posem al forn uns 10 minuts mentre torrem el pinyons a la paella.


Imprimir recepta

2 comentarios:

  1. Una receta estupenda como otras que he visto en tu blog que me han parecido muy buenas, pues soy tu primera seguidora, ánimo que tienes unas muy buenas ideas.
    Buen fin de semana.
    paprikaenlacocina.blogspot.com

    ResponderEliminar
  2. ¡Muchas gracias! Me alegro que te guste, y que seas mi primera seguidora. He estado mirando tu blog, y también tienes muy buenas ideas. Espero poner pronto en practica algunas de tus recetas.

    un abrazo.

    ResponderEliminar