Quan vaig tastar aquests bombons de
foie i poma al restaurant La Botiga, vaig haver de provar de fer-los
a casa, i em van semblar tant fàcils i diferents, que ja han quedat
incorporats a la meva carta d'aperitius particular.
Ingredients:
- un bloc de foie
- 1-2 pomes
- una culleradeta de mantega
- sucre per caramel·litzar
- Reducció de vinagre de Mòdena
Preparació
- Una estoneta abans de començar a preparar-ho, poseu el bloc de foie al congelador, així el podreu tallar millor.
- Traieu-lo del congelador, i talleu-lo a daus, d'un centímetre aprox. I col·loque-los a la safata.
- Peleu i talleu la poma a làmines molt finetes. Podeu utilitzar la mandolina.
- Foneu la cullerada de mantega en una paella, i passeu la poma 1-2 minuts fins que quedi tova.
- Col·loqueu una làmina de poma al damunt de cada dau de foie, i mentre la poma sigui tèbia, poseu una mica de sucre a sobre. Si podeu, caramel·litzeu els bombons amb un bufador de cuina.
- Decoreu el plat amb la reducció del vinagre de Mòdena.
Poma i foie, una bona combinació!!!
ResponderEliminarTens un premi al meu blog.
Chus
moltes gràcies Chus!!!
ResponderEliminar