Bombons de foie i poma

Quan vaig tastar aquests bombons de foie i poma al restaurant La Botiga, vaig haver de provar de fer-los a casa, i em van semblar tant fàcils i diferents, que ja han quedat incorporats a la meva carta d'aperitius particular.
Ingredients:
  • un bloc de foie
  • 1-2 pomes
  • una culleradeta de mantega
  • sucre per caramel·litzar
  • Reducció de vinagre de Mòdena


Preparació
  1. Una estoneta abans de començar a preparar-ho, poseu el bloc de foie al congelador, així el podreu tallar millor.
  2. Traieu-lo del congelador, i talleu-lo a daus, d'un centímetre aprox. I col·loque-los a la safata.
  3. Peleu i talleu la poma a làmines molt finetes. Podeu utilitzar la mandolina.
  4. Foneu la cullerada de mantega en una paella, i passeu la poma 1-2 minuts fins que quedi tova.
  5. Col·loqueu una làmina de poma al damunt de cada dau de foie, i mentre la poma sigui tèbia, poseu una mica de sucre a sobre. Si podeu, caramel·litzeu els bombons amb un bufador de cuina.
  6. Decoreu el plat amb la reducció del vinagre de Mòdena.

Imprimir recepta

2 comentarios: